10 авг. 2011 г.

Un mic Las Vegas :)

Săptămâna trecută am observat cum se lucrează intens la instalarea unor noi lămpi de iluminare publică din localitate, a unui traseu de circa 5 km, a drumului central, dintr-o parte a satului spre alta. Acum, dacă ar fi să privim de la înălţime, satul Moleşti ar părea ca un mic Las Vegas, unde lumina iluminează nu doar ogrăzile localnicilor, dar şi drumul central, care se ramifică în mai multe părţi. Acum, poţi sta noaptea pe şosea şi lumina îţi permite să citeşti spre exemplu un ziar, în care scrisul e într-un font mărunt :)


Pentru noua iluminare, s-au cheltuit 119 mii de lei. În total, s-au instalat 86 de lămpi, cum am menţionat anterior, pe un traseu de 5 km. Toţi sunt mulţimiţi, dar mai ales părinţii, care nu vor mai fi atât de îngrijoraţi, când copiii lor vor ieşi seara la plimbare. Iluminarea însă crează nişte obstacole pentru perechile îndrăgostite, care vor puţină intimitate, atunci când stau seara la întâlnire :)






1 комментарий:

  1. Iluminarea însă crează nişte obstacole pentru perechile îndrăgostite, care vor puţină intimitate, atunci când stau seara la întâlnire :)

    ASTA E SPUS IN PLUS

    ОтветитьУдалить